Η Σεβίλλη στο Φάληρο για τον Σισέ!

Η Σεβίλλη στο Φάληρο για τον Σισέ!

Απεσταλμένος της Σεβίλλης θα δώσει το παρών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δει τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού και όχι μόνο.

Ο Πάπε Αμπού Σισέ μπορεί να έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά στα τμήματα σκάουτινγκ των καλών ομάδων του εξωτερικού η περίπτωση του Σενεγαλέζου στόπερ ήταν γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Με ισπανικές και αγγλικές ομάδες να έχουν ολοκληρωμένα scouting report για τον ποδοσφαιριστή, αλλά να τους προλαβαίνουν οι «ερυθρόλευκοι»!

Με τις φετινές εμφανίσεις του στο Μεγάλο Λιμάνι ο Σισέ έχει αναγκάσει εκ νέου σκάουτς σημαντικών ευρωπαϊκών ομάδων να ταξιδέψουν ως την Ελλάδα για να τον παρακολουθήσουν. Με τις πληροφορίες του to10.gr να αναφέρουν ότι για χάρη του Σενεγαλέζου αμυντικού, στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα δώσει το παρών «κατάσκοπος» της Σεβίλλης!

Ο Ισπανός απεσταλμένος θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας στραμμένη την προσοχή του και σε άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Φορτούνης και ο… Οτζίτζα, με τον Αφρικανό, όμως, να είναι το βασικό ζητούμενο για την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ