ΑΕΚ: Συναγερμός με Μπάρκα, ανησυχία με Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: Συναγερμός με Μπάρκα, ανησυχία με Κρίστιτσιτς

Υποψίες για θλάση για τον Βασίλη Μπάρκα και αγωνία για το γόνατο του Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ευχάριστα έμαθε η ΑΕΚ από τη Νιόν με το ζευγάρι των αντιπάλων να είναι στα μέτρα της. Και αυτό από μόνο του είναι θετικό νέο για την ευρωπαϊκή προοπτική της φέτος.

Ωστόσο, ενόψει του πρώτου αγώνα στις 8 Αυγούστου ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει άγχη. Και όχι άδικα. Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς έχει αγχώσει τους πάντες με το θέμα με το γόνατο του. Έπαιξε στο φιλικό με την Τρένσιν για ένα ημίχρονο στις 12 Ιουλίου και μετά έχασε τα επόμενα τρία με Νετάνια, Σταλ και Βόλο.

Στις προπονήσεις δεν συμμετέχει κανονικά, διότι έχει το πρόβλημα στο γόνατο και υπάρχουν έντονες ανησυχίες. Ακόμη και με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα ο Σέρβος δείχνει να πονά και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Στο φιλικό με τη Λαμία δύσκολα να προλάβει να είναι καλά για να παίξει, ενώ όλα θα παιχτούν στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Διότι εκεί θα φανεί αν είναι καλά και αν θα μπορεί να παίξει ο Κρίστιτσιτς στο πρώτο επίσημο ματς στις 8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Καρντόσο όμως έχει και άλλο πονοκέφαλο. Με τον Βασίλη Μπάρκα, για τον οποίο υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση και δεν είναι απλά ενοχλήσεις όπως διέρρευσε πριν το φιλικό με το Βόλο. Ο διεθνής τερματοφύλακας αν τελικά επιβεβαιωθούν ότι έχει θλάση, θα είναι και αμφίβολος για το ματς της 8ης Αυγούστου είτε με την Χόνβεντ, είτε με την Κραϊόβα εκτός έδρας. Και ο Καρντόσο αγωνιά αν θα έχει τον βασικό γκολκίπερ του, ή χρειαστεί να χρησιμοποιήσει βασικό τον Τσιντώτα. Και επίσης ίσως τελικά επηρεάσει όλο αυτό το θέμα με τον Μπάρκα και την προοπτική πώλησης του αυτό το καλοκαίρι.

Το ιατρικό τιμ του Δικέφαλου (δεν υπάρχει ανάρτηση για τις προπονήσεις εδώ και μέρες στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ) σε κάθε περίπτωση είναι πάνω και από τον Κρίστιτσιτς και από τον Μπάρκα για να καταφέρει να τους έχει έγκαιρα έτοιμους πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κάτι που δεν είναι και εύκολο όπως μαρτυρούν και οι ίδιοι και το προπονητικό τιμ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ