Παναθηναϊκός : Στην Αγγλία για Ρόμπερτς ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός : Στην Αγγλία για Ρόμπερτς ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να ταξίδεψε χθες το απόγευμα στην Αγγλία και το Νιούκαστλ για να συζητήσει με τις «καρακάξες» για την απόκτηση του Καλούμ Ρόμπερτς.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω για την περίπτωση του Καλούμ Ρόμπερτς και κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια για να τον κάνει δικό του. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να ταξίδεψε χθες το απόγευμα για την Αγγλία, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ την απόκτηση του 23χρονου εξτρέμ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συναντήθηκε με τις «καρακάξες» και τους εκπροσώπους του και μίλησαν για το μέλλον του Ρόμπερτς που αρέσει πολύ τόσο στον Νταμπίζα αλλά και στον Δώνη.

Ο Ρόμπερτς δεν υπολογίζεται από τον νέο προπονητή της ομάδας, Στιβ Μπρους, και ο Νταμπίζας ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να τον ντύσει στα «πράσινα». Η περίπτωση του είναι δύσκολη αλλά ο Παναθηναϊκός φαίνεται να κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

Ο Ρόμπερτς γεννήθηκε στις 14/4/97 και είναι αριστεροπόδαρος. Αγωνίζεται με την ίδια άνεση τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως αριστερό. Συνολικά, έχει κάνει 62 παιχνίδια σ’ αυτές τις θέσεις (32 και 30, αντίστοιχα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ