Απόλυτη επιβεβαίωση για το «10»: Στον Παναθηναϊκό ο Γιοάν Μολό!

Απόλυτη επιβεβαίωση για το «10»: Στον Παναθηναϊκό ο Γιοάν Μολό!

Συμφωνία για δύο χρόνια του Παναθηναϊκού με τον Γάλλο, Γιόαν Μολό, ο οποίος πηγαίνει απευθείας στην Ολλανδία, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό δημοσίευμα του «10».

Ακόμα ένα μεταγραφικό… μπαμ από τον Παναθηναϊκό, που έχει γκαζώσει και προσθέτει συνεχώς ποιότητα στο ρόστερ του. Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιοάν Μολό για τα επόμενα δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο τη μεγάλη αποκλειστικότητα του 10.gr που είχε κάνει γνωστό το ενδιαφέρον των πράσινων για τον παίκτη και το ταξίδι του στην Αθήνα, όπου και συναντήθηκε με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Μολό αναμένεται αύριο να μεταβεί απευθείας στην Ολλανδία και να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού, ενώ θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή του όταν η ομάδα γυρίσει στην Αθήνα.

Ο Γάλλος είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες και συνομίλησε με τον Νταμπίζα, με τον Παναθηναϊκό να τον έχει stand by, εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις. Ήρθε σε συμφωνία με τον Κολοβό, καλύπτοντας τη μία από τις δύο μεταγραφές του εξτρέμ και ερευνούσε την αγορά προκειμένου να βρεθεί και δεύτερος, όπως είχε ζητήσει ο Δώνης.

Τελικά, Νταμπίζας και Δώνης αποφάσισαν πως ο Μολό, παρά τις αμφιβολίες που υπάρχουν για τον χαρακτήρα του, είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής με αποτέλεσμα να προχωρήσουν τη συμφωνία μιας και ο παίκτης ήταν σύμφωνος από την αρχή να έρθει στην Ελλάδα.

Η μεταγραφή του Μολό σε συνδυασμό με τις πρόσφατες των Κολοβού και Ζαχίντ προσφέρουν τρομερή ποιότητα στον Παναθηναϊκό μεσοεπιθετικά, με τον Γιώργο Δώνη να έχει πολλές λύσεις πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ