Το «ευχαριστώ» του Εσίτι στην Γάνδη (pic)

Το «ευχαριστώ» του Εσίτι στην Γάνδη (pic)

Ο Άντερσον Εσίτι με ανάρτηση του στα social media ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Γάνδης για την στήριξη που είχε τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο 25χρονος Νιγηριανός μέσος Άντερσον Εσίτι είπε το δικό του «αντίο» στην πρώην ομάδα του την Γάνδη με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Πρώτα και πάνω από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα του Βελγίου. Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Γάνδης, που με υποστήριξαν στις καλές, αλλά και τις δύσκολες στιγμές.

Πραγματικά εκτιμώ όλα όσα έμαθα κατά την διάρκεια αυτών των τριών χρόνων που ήμουν μαζί σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές μου, το προσωπικό της ομάδας και το ιατρικό επιτελείο, που με έκαναν καλύτερο επαγγελματία και ποδοσφαιριστή.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που ήταν όλοι τους εκπληκτικοί. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, μείναμε μαζί ως ένα γκρουπ, που πάντα έβρισκε τον τρόπο να είναι χαρούμενο. Σας ευχαριστώ όλους και αντίο».

https://www.instagram.com/p/B0YVbYTI17n/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ