Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα : Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα : Η κριτική των παικτών του ΠΑΣ

Ο Μαυροπάνος και η αμυντική γραμμή του ΠΑΣ ξεχώρισαν στο Καραισκάκη για τα Γιάννενα που όμως δεν είχαν απάντηση μετά το 1-0.

H σωστή δουλειά στην άμυνα, με τον Μαυροπάνο να κάνει καλό ματς, κράτησε τον ΠΑΣ κόντρα στον Ολυμπιακό στο ματς μέχρι την στιγμή που ο Μάριν σκόραρε. Στην συνέχεια δεν βρήκε λύσεις καθώς επιθετικά ήταν συνολικά ακίνδυνος.

Γιαννίκογλου: Κατάφερε να σταθεί καλά σε ένα δύσκολο ματς. Στο γκολ του Μάριν πάντως δεν είχε περιθώρια επιλογών.

Σκόνδρας: Καλή δουλειά του στο ανασταλτικό και μόνο κομμάτι, απέφυγε τα λάθη, είχε καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του.

Μπέριος: Με πολλά νεύρα, φορτώθηκε από νωρίς με κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια χρειάστηκε μεγάλη προσοχή στις ενέργειες του. Πάντως συνολικά είχε αρκετά καλή εικόνα.

Μαυροπάνος: Πολύ καλή παρουσία από το νεαρό αμυντικό του ΠΑΣ που κάνει σπουδαίο πρωτάθλημα φέτος. Κατάφερε να κλείσει τον Ανσαριφάρντ στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς.

Αποστολόπουλος: Απαρατήρητος πέρασε ο Αποστολόπουλος που δεν έδωσε ουσιαστικές λύσεις στην ομάδα του.

Χαλκιαδάκης: Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο κρατώντας μπάλα και επιδιώκοντας να βγάλει στην κόντρα την ομάδα του. Στην επανάληψη όμως χάθηκε και στο 78΄αποχώρησε.

Μπουκουβάλας: Δεν είχε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως με τον Ολυμπιακό να αλλάζει τακτική και να είναι καλύτερος ζορίστηκε αρκετά.

Λίλα: Καλό ματς στο μεγαλύτερο διάστημα από τον Αλβανό άσο του ΠΑΣ που πάντως δεν μπόρεσε να δώσει και κάποιες έξτρα λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι.

Μανθάτης: Ο νεαρός εξτρέμ επέστρεψε ως αντίπαλος στο Καραισκάκη απέναντι στην ομάδα που ανήκει, όμως η παρουσία του δεν ήταν καθόλου καλή.

Γιάκος: Λίγα πράγματα και από τον Γιάκο που εύκολα κλείστηκε από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού.

Κόντε: Το μεγάλο επιθετικό όπλο του ΠΑΣ έμεινε μακριά από την καλή του μέρα. Δεν απείλησε και εύκολα τον εξουδετέρωσαν οι ερυθρόλευκοι.

Βιντάλ: Μπήκε στο 84΄στη θέση του Σκόνδρα χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

Μπέτρα: Πέρασε στη θέση του Χαλκιαδάκη αλλά και αυτός δεν έδωσε κάτι στην ομάδα του.

Νικολιάς: Τελευταία αλλαγή στο 88΄ για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής χωρίς αποτέλεσμα.

Πετράκης: Με τα σοβαρά προβλήματα και τις απουσίες που είχε τα πήγε πολύ καλά. Δέχθηκε ως «βούτυρο στο ψωμί» του την τακτική Λεμονή και έκλεισε εύκολα τον Ολυμπιακό πηγαίνοντας το ματς στο ρυθμό που ήθελε. Το γκολ του Μάριν του χάλασε τα σχέδια, δεν είχε απαντήσεις μετά το 1-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ