«Βλέπει» και Αλμπορνόζ ο ΠΑΟΚ

«Βλέπει» και Αλμπορνόζ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ «σαρώνει» την αγορά και για αριστερό μπακ, κι έχει στα υπόψιν του μεταξύ άλλων και τον Μίικο Αλμπορνόζ του Αννόβερου

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του και στη μεταγραφική του λίστα βρίσκεται και το όνομα του 28χρονου άσου του Αννόβερου Μίικο Αλμπορνόζ.

Ο ακραίας αμυντικός αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια στην γερμανική ομάδα που όμως δεν δύναται πλέον (μετά τον υποβιβασμό της) να τον καλύψει οικονομικά, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρίσκεται σε αναζήτηση επαγγελματικής στέγης.

Ο Χιλιανοσουηδός άσος που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό, έχει κοινοτικό διαβατήριο και το όνομά του βρίσκεται στην λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια στη Bundesliga, πετυχαίνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ, όμως το Αννόβερο υποβιβάστηκε και πλέον το συμβόλαιό του (που εκπνέει το καλοκαίρι του 2020) αποτελεί βραχνά για τους ανθρώπους της ομάδας.

Συνολικά με το Αννόβερο μετράει 116 συμμετοχές από τη σεζόν 2014-2015 που πήρε μεταγραφή από την σουηδική Μάλμε, στην οποία αγωνίστηκε την τριετία 2011-2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ