Πέντε ομάδες τσέκαραν Χατζηγιοβάνη κόντρα στην Μπρέντα

Πέντε ομάδες τσέκαραν Χατζηγιοβάνη κόντρα στην Μπρέντα

Ο Τάσος Χατζγιοβάνης προσελκύει τα βλέμματα ομάδων του εξωτερικού, οι οποίες δεν έχασαν τη ευκαιρία να τον δουν να αγωνίζεται από κοντά στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Μπρέντα.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης εδώ και καιρό έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του νεαρού, αλλά πάντα με το κατάλληλο αντίτιμο. Όπως φαίνεται δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ οι πρώτες προτάσεις, μια και το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του νεαρού μεσοεπιθετικού ολοένα και αυξάνεται.

Μάλιστα στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπρέντα επί ολλανδικού εδάφους, βρέθηκαν εκπρόσωποι 5 ομάδων του εξωτερικού για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Χατζηγιοβάνη να αγωνίζεται.

Σύμφωνα με την Live Sport πρόκειται για ομάδες από το τουρκικό, ολλανδικό και βελγικό πρωτάθλημα, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των ενδιαφερόμενων. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νταμπίζας θα έχει αρκετή δουλειά στο άμεσο μέλλον αφού θα πρέπει εν τέλει να ξεκαθαριστεί αν ο 22χρονος θα υπογράψει την ανανέωση του ή θα μπει πωλητήριο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ