Έναν απευθείας υποβιβασμό και έναν με… μπαράζ στη Superleague 1

Έναν απευθείας υποβιβασμό και έναν με… μπαράζ στη Superleague 1

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα απευθείας από την Superleague 1, ενώ η άλλη θα παίξει αγώνες μπαράζ με τον δεύτερο από τη Super League 2.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει σήμερα και αποφάσισε για την προκήρυξη της Super League 1, αλλά και για το θέμα της ανόδου και του υποβιβασμού.

Με ψήφους 9-8 λοιπόν η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφάσισε να υποβιβαστεί μόνο μία ομάδα απευθείας από την Superleague 1 και η άλλη να δώσει μπαράζ με τον δευτεραθλητή της Super League 2.

Στη συνεδρίαση οι ομάδες της Super League 2 ήθελαν να ανεβαίνουν απευθείας στη Super League 1 δύο ομάδες και όχι μία. Οι αντιδράσεις είναι έντονες από αρκετές ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, ενώ λέγεται ότι σκέφτονται ακόμα και να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπέρ της προκήρυξης για υποβιβασμό με μπαράζ ψήφισαν οι Νίκος Βακάλης, Τάκης Παπαχρηστου, Μηνάς Λυσσάνδρου, Περικλής Λασκαράκης, Μάκης Γκαγκάτσης, Τάκης Αγραφιωτης, Βαγγέλης Ασλανίδης, Σταύρος Ψαρόπουλος και Στέργιος Αντωνίου.

Από την άλλη την απευθείας άνοδο για δύο ομάδες της Super League 2 ψήφισαν οι: Κώστας Βρακάς, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Πανίδης, Λεωνίδας Θωμαιδης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, Βαγγέλης Γραμμένος και Παναγιώτης Διακοφώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ