Πάει για αμυντικό η ΑΕΚ, στο στόχαστρο ο Πίντο

Πάει για αμυντικό η ΑΕΚ, στο στόχαστρο ο Πίντο

Ο τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αναγκάζει τον Μιγκέλ Καρντόσο να βγει στην αγορά για αμυντικό, με τον Πίντο και τον Μαρσέλο να είναι δύο παίκτες που απασχολούν της ΑΕΚ.

O Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι τραυματίστηκε στο φιλικό της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ και θα χάσει τα δύο ματς με την Κραϊόβα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, με αποτέλεσμα ο Μιγκέλ Καρντόσο να ψάχνει λύσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί για τα δύο ματς με τους Ρουμάνους να μην μπορεί να κάνει πολλά, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος μάλιστα θα μπορεί να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού.

Η ΑΕΚ λοιπόν κοιτάζει αρκετές περιπτώσεις στόπερ από το πάνω ράφι, με τον Καρντόσο να έχει ξεχωρίσει τον Μαρσέλο, ενώ έχει ψηλά στη λίστα του και τον Αντρέ Πίντο. Ο Μαρσέλο αγωνίζεται στις ΗΠΑ και τους Σικάγο Φάιερ, όμως είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, εν αντιθέσει με του Πίντο που είναι πιο προσιτή.

Ο Πορτογάλος στόπερ που πέρασε από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2012/13 αγωνίστηκε σε 24 ματς με τη φανέλα της Σπόρτινγκ τη φετινή χρονιά, αλλά δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν. Έχει συμβόλαιο κοντά στις 650.000 ευρώ και η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του. Η υπόθεση είναι ανοιχτή ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που το 2017 αποκτήθηκε από τα λιοντάρια για 4 χρόνια και είχε ρήτρα 45 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ