Στον Παναιτωλικό και επίσημα ο Μπάλμπι

Στον Παναιτωλικό και επίσημα ο Μπάλμπι

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουτσιάνο Μπάλμπι, με τους Αγρινιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι με κάθε επισημότητα ο Λουτσιάνο Μπάλμπι, αφού η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Αργεντίνου αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας δεν έκρυψε τη χαρά του που είναι πλέον μέλος του συλλόγου, ενώ τόνισε πως έχει ακούσει πολύ καλά λόγια από παλιούς του συμπαίκτες που είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού για τον Μπάλμπι:

«Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Λουτσιάνο Μπάλμπι. Ο 30χρονος Αργεντινός ακραίος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Ίντερ Τούρκου με την οποία αγωνίστηκε πρόσφατα στο πρωτάθλημα Φινλανδίας και στα προκριματικά του Europa League, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Εξτερεμαδούρα, τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, την Ουρακάν και τη Λανούς.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό. Ένα σύλλογο για τον οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια από παλιούς μου συμπαίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θέλω να ζήσω μαζί του τις μελλοντικές επιτυχίες»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ