Κλείνει τον Ζοάο Ταλόχα ο Ατρόμητος

Κλείνει τον Ζοάο Ταλόχα ο Ατρόμητος

Πολύ κοντά στο να κλείσει μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται ο Ατρόμητος με τον αριστερό μπακ, Ζοάο Ταλόχα, να πλησιάζει στους Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος πέρασε το εμπόδιο της Ντουνάισκα Στρέντα και πλέον κοιτάζει μπροστά στον επόμενο αντίπαλο που είναι η Λέγκια Βαρσοβίας. Παράλληλα οι Περιστεριώτες που καρπώθηκαν και οικονομικά οφέλη από την πρώτη αυτή πρόκριση, κοιτάζουν να δυναμώσουν το ρόστερ τους.

Στο πλαίσιο αυτό κοιτάζουν τον αριστερό μπακ της Μποαβίστα, Ζοάο Ταλόχα. Πρόκειται για έναν ακραίο αμυντικό με καλό κορμί (1.80μ ύψος) που αγωνίζεται στην Μποαβίστα από το 2016. Ο 29χρονος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την πορτογαλική ομάδα, με την οποία συμμετείχε σε 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει 100 συμμετοχές την τελευταία τριετία.

Ο Ταλόχα έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το 2020, με την χρηματιστηριακή του αξία να ανέρχεται στις 900.000 ευρώ και εφόσον ολοκληρωθεί και επίσημα η απόκτησή του θα καλύψει μαζί με τον εντυπωσιακό Κατράνη το αριστερό άκρο της άμυνας του Ατρόμητου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ