Για Κουασί κινείται ο Παναθηναϊκός, θετικός ο ποδοσφαιριστής

Για Κουασί κινείται ο Παναθηναϊκός, θετικός ο ποδοσφαιριστής

Ο Παναθηναϊκός έχει ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και το όνομα του Εμπουέ Κουασί βρίσκεται στο μεταγραφικό προσκήνιο με τον παίκτη να μην είναι αδιάφορος στην προοπτική του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για αμυντικό χαφ και ο Νίκος Νταμπίζας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Εμπουέ Κουασί της Σέλτικ.

Ο 21χρονος Ιβοριανός μέσος σύμφωνα με τη Live Sport, συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχουν θέσει ως προτεραιότητα οι Δώνης και Νταμπίζας, για αυτό και ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων των έχει πολύ ψηλά στις προς εξέταση περιπτώσεις.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για δανεισμό του παίκτη από την Σέλτικ, με τον ίδιο τον Κουασί να… καλοβλέπει το ενδεχόμενο αυτό. Ο 21χρονος άλλωστε προέρχεται από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό που του επέτρεψε να αγωνιστεί μόλις σε 5 ματς τη σεζόν που μας πέρασε.

Κάπως έτσι, βλέπει το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στο τριφύλλι ως μια πολύ καλή περίπτωση για να αγωνιστεί βασικός και να πάρει ματς στα πόδια του μετά από μια δύσκολη για αυτός περίοδο, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανη η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό εφόσον τελικά γίνει επίσημη κρούση για τον Κουασί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ