Προχωρά άμεσα σε δύο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Προχωρά άμεσα σε δύο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Γαλατάσαραϊ αποκάλυψε τις αδυναμίες του ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον Νίκο Νταμπίζα να κινείται στοχευμένα για δύο μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με 2-1 από τη Γαλατάσαραϊ, σε ένα ματς στο οποίο οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν ορισμένες χτυπητές αδυναμίες του πράσινου ρόστερ για να επικρατήσουν.

Ο Γιώργος Δώνης έχει διαγνώσει την αδυναμία στις εναέριες μονομαχίες καθώς απουσιάζει ένας παίκτης με ύψος και το απαραίτητο εκτόπισμα για να «καθαρίζει» επικίνδυνες μπαλιές ψηλά, όπως και την γενικότερη… αρρυθμία στο ανασταλτικό κομμάτι.

Για αυτό και σύμφωνα με την Sportime, ο Έλληνας τεχνικός σε συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζα κινούνται για την απόκτηση δύο παικτών. Ενός στόπερ και ενός χαφ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ώστε να «κουμπώσουν» στο ήδη υπάρχον ρόστερ.

Τα ονόματα των Σένκεφελντ και Βόρμγκουρ για τα μετόπισθεν όσο και του Κουασί για τον κόφτη δεν έχουν φύγει από την μεταγραφική καθημερινότητα του τριφυλλιού, ωστόσο ο Νίκος Νταμπίζας κοιτάζει και άλλους στόχους των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει ως ώρας γνωστά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ