Παντελίδης : «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα»

Παντελίδης : «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, όχι όμως και από το τελικό 0-0 με τον Παναιτωλικό, δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Σάββα Παντελίδη να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου ότι το αποτέλεσμα δεν τον ικανοποιεί.

«Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Ηταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι και το γνωρίζαμε εξαρχής. Παίξαμε απέναντι σ’ έναν φύσει επιθετικό αντίπαλο και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε καθόλου.

Όταν ένα παιχνίδι έχει την μορφή που είχε το σημερινό, που ο αντίπαλος προσπαθεί με καθυστερήσεις, και βρίσκεται πίσω από την μπάλα, βρίσκεις 2-3 καλές ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιείς κινδυνεύεις ακόμα και να το χάσεις. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών νομίζω θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερη υπομονή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Συνεχίζουμε και όπως φέραμε τις νίκες έτσι θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε σε αυτές από το παιχνίδι της Τετάρτης. Είναι πάρα πολύ σημαντικός αγώνας. Μετά θα φύγουμε για τις γιορτές», σχολίασε αρχικά.

Σχετικά με τις καθυστερήσεις: «Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Εσείς βλέπετε και καταγράφεται όσα συμβαίνουν. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι να σχολιάσω. Θα προτιμούσα να μην πω κάτι πάνω σε αυτό».

Για τον ερχόμενο αγώνα Κύπελλο: «αρχικά θέλουμε να ηρεμήσουμε από τον σημερινό αγώνα. Να δείξουμε σε όλους και πρώτα στους εαυτούς μας ότι μετά από συνεχόμενες νίκες ένα ισόπαλο αποτέλεσμα δεν θα μας πάει πίσω. Να ανασυνταχτούμε, να δούμε τις απώλειες μας αν έχουμε και να δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι. Προσωπικά για μένα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Τώρα θέλω να δω την ομάδα μου για να δω αν θα δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα».

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες των Αρκάδων από το σημερινό 0-0, ανέφερε ότι «δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές μου. Θα το αφήσουμε πίσω εύκολα. Αν γινόταν στις πρώτες μέρες μου στην ομάδα θα ήταν δύσκολο. Τώρα όμως όχι. Θα συνεχίσουν να δουλεύουν εξαιρετικά όπως κάνουν πάντα και θα το ξεχάσουμε. Μπήκα στα αποδυτήρια, τους έδωσα συγχαρητήρια. Τους είπα ότι με τέτοιες εμφανίσεις και τέτοια προσπάθεια δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Είναι σαν να κερδίσαμε το σημερινό παιχνίδι. Να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και αφού είμαστε ευχαριστημένοι από εμάς να συνεχίσουμε. Άλλωστε αύριο υπάρχει μια καινούργια μέρα».

Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για το αν επηρεάστηκαν τα πλάνα του, επειδή ο Αστέρας δεν προηγήθηκε νωρίς. «Ναι. Οπωσδήποτε όταν έχεις μάθει να προηγείσαι από νωρίς είναι τελείως διαφορετικά. Δεν είναι ντροπή να πούμε ότι η ομάδα είναι άμαθη να αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που αγωνίζεται τόσο κλειστά. Γιατί στα προηγούμενα παιχνίδια βρήκαμε γκολ νωρίς και είμαστε αρκετά καλοί όταν βρούμε χώρο. Σήμερα δεν έγινε αυτό και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Το ότι δεν προηγηθήκαμε μας δημιούργησε μια δυσκολία. Θα ήθελα από την ομάδα μου να παραμείνει ήρεμη μέχρι το 95. Αν κάτι δεν μου άρεσε στο σημερινό παιχνίδι είναι ότι κάποιες φορές από μακριά γεμίζαμε την μπάλα από μακριά προς την αντίπαλη περιοχή. Θα πρέπει να έχουμε την υπομονή να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία με τις κατάλληλες προϋποθέσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ