«Ψωνίζει» 10άρι από την Ισπανία ο Ολυμπιακός

«Ψωνίζει» 10άρι από την Ισπανία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τον αντικαταστάτη του Κώστα Φορτούνη και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι σε προχωρημένες επαφές με παίκτη που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστα Φορτούνης αποτελούσε το Α και το Ω της μεσοεπιθετικής λειτουργίας του Ολυμπιακού στα πλάνα του Μαρτίνς. Για αυτό και μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν έναν παίκτη για να τον αναπληρώσουν.

Όσο είναι δυνατόν τουλάχιστον, μιας και η προσφορά και η επιδραστικότητα του Φορτούνη σε εκτέλεση και δημιουργία είναι τεράστια. Για να το καταφέρουν αυτό λοιπόν σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, έχουν στραφεί στην ισπανική αγορά.

Υπάρχουν μάλιστα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα και προχωρημένες επαφές με ένα ποδοσφαιριστή και την ομάδα του, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περεταίρω πληροφορίες ούτε για την ταυτότητά τους ούτε για το αν πρόκειται να έρθει ως δανεικός ή με κανονική μεταγραφή.

Κάπου εκεί έρχεται να προστεθεί και το όνομα του Όσκαρ Τρέχο σαν πιθανή περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνιζεται σαν 10άρι κυρίως, αλλά μπορεί να ανταποκριθεί και στις πτέρυγες.

Για τον 31χρονο Αργεντινό έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ο Τσόρι Ντομίνγκες που τον είχε συμπαίκτη στη Ράγιο Βαγεκάνο τη σεζόν 2017-2018, ενώ πέρσι στη La Liga είχε με την ομάδα του 4 ασίστ και 1 γκολ σε 26 εμφανίσεις (22 βασικός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ