Στην Καϊσέρισπορ ο Πέδρο Ενρίκε!

Στην Καϊσέρισπορ ο Πέδρο Ενρίκε!

Ολοκληρώθηκε η πώληση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού στην τούρκικη ομάδα – Περίπου 600.000 ευρώ θα πάρει ο ΠΑΟΚ, για τρία χρόνια η συμφωνία του παίκτη με την Καϊσέρισπορ.

Στην Τουρκία με τη φανέλα της Καϊσέρισπορ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Πέδρο Ενρίκε, με τον ΠΑΟΚ να παραχωρεί τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό έναντι 600.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η μεταγραφή του 29χρονου εξτρέμ στην Καϊσέρισπορ έχει ολοκληρωθεί και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα ο Λατινοαμερικάνος άσος από την τούρκικη ομάδα.

Ο Πέδρο Ενρίκε δεν βρισκόταν στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για τη νέα σεζόν, ενώ έπιανε και θέση ξένου. Οι δύο πλευρές στο ραντεβού που είχε ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Μάριο Μπράνκο με τον ατζέντη του παίκτη, αποφάσισαν ότι το καλύτερο για όλους θα ήταν να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

Τις τελευταίες ώρες είχε μπει δυναμικά στην απόκτησή του η Γκαζιαντέπ, αλλά τελικά αυτή που κέρδισε την κούρσα ήταν η Καϊσέρισπορ, με τον ΠΑΟΚ να δίνει τον Βραζιλιάνο και να βάζει στα ταμεία του περίπου 600.000 ευρώ.

Οσον αφορά στη συμφωνία του Πέδρο Ενρίκε με την τούρκικη ομάδα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, θα είναι για τρία χρόνια, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ