Με ενέργειες Καρυπίδη, επανήλθε το ρεύμα στο Βικελίδης

Με ενέργειες Καρυπίδη, επανήλθε το ρεύμα στο Βικελίδης

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ανέλαβε να διευθετήσει το χρέος του Ερασιτέχνη προς τη ΔΕΗ και έτσι η ηλεκτροδότηση επανέρχεται στο Βικελίδης. Μεγάλες ζημιές στο χορτάρι, αλλάζει μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Η υπόθεση είναι γνωστή εδώ και μέρες. Το Κλεάνθης Βικελίδης δεν είχε ρεύμα εδώ και αρκετές ημέρες, λόγω οφειλής από τον Ερασιτέχνη Αρη προς τη ΔΕΗ. Ενα ζήτημα που έχαιρε άμεσης επίλυσης και σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση βρέθηκε, με παρέμβαση του του Θόδωρου Καρυπίδη.

Οπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης, ανέλαβε να καλύψει το χρέος που υπάρχει προς τη ΔΕΗ, ώστε να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα ο Αρης αλλά και το ίδιο το γήπεδο. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα επανέλθει άμεσα η ηλεκτροδότηση του Βικελίδης, καθώς από το κόψιμο του ρεύματος δημιουργήθηκαν μια σειρά από προβλήματα.

Ενα από τα σημαντικότερα, που θα κοστίσουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ αφορά στο χορτάρι του γηπέδου. Οπως ενημέρωσαν οι Κίτρινοι, λόγω της έλλειψης ηλεκτροδότησης δεν λειτουργούσε το σύστημα αυτόματου ποτίσματος, κάτι που σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, προκάλεσε πολύ μεγάλο πρόβλημα στον χλοοτάπητα. Σε σημείο να απαιτείται η αντικατάστασή του!

Από την ΠΑΕ, λοιπόν, ενημέρωσαν ότι μετά το ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ (24/08) (και επειδή μεσολαβεί εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά και η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες) θα γίνει αντικατάσταση όλου του χλοοτάπητα στο Χαριλάου. Το κόστος της οποίας θα αναλάβει ο Καρυπίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ