Συμφωνία με Κινέζους επενδυτές για ανάπλαση του «Κλεάνθης Βικελίδης» (pics)

Συμφωνία με Κινέζους επενδυτές για ανάπλαση του «Κλεάνθης Βικελίδης» (pics)

Έφεραν αποτέλεσμα οι επαφές του Θόδωρου Καρυπίδη με τους Ασιάτες επιχειρηματίες και αξιωματούχους.

Τα όσα είδαν οι Κινέζοι επιχειρηματίες που βρέθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία του Hellenic Trade Council – πρόεδρός του είναι η Ειρήνη Καρυπίδου – φαίνεται πως τους έκαναν άκρως θετική εντύπωση.

Ειδικότερα για την περίπτωση του Άρη, στην έδρα του οποίου βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν από τον Θόδωρο Καρυπίδη τα οφέλη από την παρουσία τους φαίνεται πως θα είναι πολλαπλά. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τα βρήκε σε όλα με ορισμένους τους επενδυτές και σε πρώτη φάση θα συμμετέχουν στην ανάπλαση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Επιπλέον, ήρθε σε συμφωνία με τον δήμαρχο της Ντονγκουάν για αδελφοποίηση με την τοπική ομάδα και ευρύτερη συνεργασία μελλοντικά. Εκτός από τα προαναφερθέντα, ο Καρυπίδης έκλεισε και σειρά deal που έχουν να κάνουν με τις επιχειρήσεις του. Σε όλους τους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα με το λογότυπο του Άρη.

Οι Ασιάτες επιχειρηματίες και αξιωματούχοι επισκέφτηκαν και τον δήμο Θεσσαλονίκης, όπου τους υποδέχτηκε ο Πέτρος Λεκάκης, και υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για τους τομείς των επιχειρήσεων και του τουρισμού. Ακόμη, συμφώνησαν να αποκτήσουν μόνιμο εκθεσιακό χώρο σε περίπτερο της ΔΕΘ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ