Οι πρώτες δηλώσεις Καρυπίδη και Κινέζων για τον Άρη

Οι πρώτες δηλώσεις Καρυπίδη και Κινέζων για τον Άρη

Δείτε τα όσα δήλωσαν οι δυο πλευρές για τη μεταξύ τους συνεργασία και την ανάπλαση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκλεισε σημαντικές συμφωνίες με Κινέζους επιχειρηματίες και πολιτικούς που επισκέφτηκαν το Κλεάνθης Βικελίδης σήμερα (08/08) το πρωί. Επενδυτές από τη νότια Κίνα θα βοηθήσουν στην αναμόρφωση του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Άρης θα αδελφοποιηθεί με την τοπική ομάδα της μεγάλης βιομηχανικής πόλης Ντονγκουάν.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου της Ντονγκουάν, Ντενγκ Τάο, δήλωσε τα εξής για τη συνεργασία: «Έχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια για τη Θεσσαλονίκη, είναι μία εντυπωσιακή πόλη, παρόμοια με τη δική μας. Είναι πολύ γνωστή για τα αθλητικά της δρώμενα. Το ίδιο συμβαίνει και σε μας, μόνο που είμαστε γνωστοί για το μπάσκετ και όχι για το ποδόσφαιρο. Παρακολουθούμε στενά τα αθλητικά, έχουμε εικόνα για τον Άρη και τις επιτυχίες του.

Ένας από τους σκοπούς μας είναι να συνεργαστούμε με την ΠΑΕ Άρης και να προωθήσουμε τη δική μας πόλη, τη Ντονγκουάν και να εκπαιδευτούμε στο ποδόσφαιρο. Έχουμε 11 εκατομμύρια κατοίκους, μόνοι οι μαθητές είναι 1,8 εκατομμύρια και θέλουμε να μάθουν ποδόσφαιρο, να έρθουν στην Ελλάδα και να εκπαιδευτούν. Έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου. Το 1/4 της παγκόσμιας παραγωγής παπουτσιών, παράγεται στην πόλη μας. Από το δικό μας εργοστάσιο προέρχονται τα περισσότερα υλικά για την ανακαίνιση του γηπέδου».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης από την πλευρά του ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που φιλοξενούμε φίλους και συνεργάτες από την Κίνα. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία με στόχο την εξαγωγή ελληνικών προϊόντων στη νότια Κίνα. Προσπαθούμε να ξεκινήσουμε συνεργασία και στον τομέα του αθλητισμού. Γι’ αυτό τους φέραμε στο γήπεδο και τους αναλύσαμε το σχέδιο ανακαίνισης. Μπορούν να μας βοηθήσουν, είναι δυνατοί στο κομμάτι της τεχνολογίας και έχουν δεσμευτεί να μας στηρίξουν για να ολοκληρωθεί γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ