Γι’ αυτό «ψηφίζει» Μπα ο Καρντόσο

Γι’ αυτό «ψηφίζει» Μπα ο Καρντόσο

Οι λόγοι που ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει στην κορυφή της λίστας του τον στόπερ της Βαγιεκάνο

Όπως αποκάλυψε to10.gr, ο Αμπντουλαγιέ Μπα είναι ο παίκτης που έχει προκρίνει ο Μιγκέλ Καρντόσο για την ενίσχυση της κιτρινόμαυρης άμυνας, με την ΑΕΚ να έχει ήδη βάλει μπροστά την υπόθεση του Σενεγαλέζου στόπερ. Η Ένωση έχει ανοίξει τον κύκλο των συζητήσεων με την Ράγιο Βαγιεκάνο προκειμένου να συμφωνηθεί το ποσό που θα απαιτηθεί για την μεταγραφή, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε επαφές και με την πλευρά του παίκτη, ώστε το όλο ζήτημα να μπει στην τελική του ευθεία.

Όπως διαβάσατε και χθες ΑΕΚ και Μπα έχουν σε πρώτη φάση απόσταση στο οικονομικό σκέλος. Η Ενωση προσφέρει 400.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει 700.000 ευρώ ετησίως. Η ισπανική ομάδα είναι θετική στον να τον παραχωρήσει εφόσον λάβει ένα ποσό κοντά στις 500.00 ευρώ, χρήματα που η ΑΕΚ είναι θετική να διαθέσει.

Οι συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ, της Βαγιεκάνο και του Σενεγαλέζου στόπερ θα συνεχιστούν, καθώς ο Μπα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του αμυντικού που θέλει ο Καρντόσο. Βασικό προσόν του είναι το μπόι του, καθώς ο Μπα έχει ύψος 1.97. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά πως η Ένωση έχει «ζήτημα» εκεί και μία από τις παραμέτρους που έχει θέσει είναι να αποκτηθεί ένας αμυντικός με μπόι.

Ο Μπα ωστόσο πληροί και κάποιες επιπλέον προδιαγραφές που τον κάνουν να ξεχωρίζει στη λίστα των στόπερ του τεχνικού της ΑΕΚ. Αυτές δεν είναι άλλες από την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια αλλά και τον δυναμισμό του. Ο Καρντόσο θέλει ο παίκτης που θα έρθει για να κλείσει τις θέσεις των στόπερ να μπορεί να βγάλει με άνεση την μπάλα από την άμυνα.

Να έχει δηλαδή συμμετοχή και στο δημιουργικό κομμάτι της Ένωσης, που πλέον ξεκινά από τα μετόπισθεν. Κάτι που από τους υπάρχοντες αμυντικούς μονάχα ο Τσιγκρίνσκι μπορεί να προσφέρει. Παράλληλα, ο τεχνικός του Δικεφάλου εκτιμά πως η ομάδα του πρέπει να γίνει περισσότερο «aggressive» και αυτός είναι επίσης ένας τομέας που με την προσθήκη του Μπα θα ενισχυθεί.

Όλα τα παραπάνω φέρνουν τον Σενεγαλέζο άσο στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για την μεταγραφή του στόπερ, με τις εξελίξεις της υπόθεσης να αναμένονται άμεσες. Μιας και στόχος του Δικεφάλου είναι έτσι ή αλλιώς το ζήτημα του Μπα να ξεκαθαρίσει άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ