Στις κορυφαίες μεταγραφές Αφρικανών παικτών συμπεριλήφθηκε ο Ελ Αραμπί

Στις κορυφαίες μεταγραφές Αφρικανών παικτών συμπεριλήφθηκε ο Ελ Αραμπί

Ο Ελ Αραμπί, ο οποίος μετακινήθηκε στον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι, βρίσκεται ανάμεσα στις 10 σπουδαιότερες μεταγραφές Αφρικανών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για να κάνει την διαφορά στην κορυφή της επίθεσης του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μαροκινός φορ αγωνιζόταν από το 2016 στο Κατάρ με την φανέλα της Αλ Ντουαΐλ, με την οποία σε 52 ματς πέτυχε 66 γκολ.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίο, βρέθηκε στη λίστα με τις 10 κορυφαίες φετινές μεταγραφές Αφρικανών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση τόσο για τον 32χρονο επιθετικό, όσο και για τους ερυθρόλευκους.

Το θέμα αυτό διοργάνωσε η ιστοσελίδα «supekora», δίνοντας επιπλέον λεπτομέρειες για την μεταγραφή του από το Κατάρ στον Ολυμπιακό. Ο Ελ Αραμπί, παρότι δεν έχει ξεκινήσει βασικός σε κάποιο από τα επίσημα παιχνίδια των Πειραιωτών, αναμένεται να αποτελέσει ένα σπουδαίο «όπλο» στα χέρια της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τα υπόλοιπα ονόματα που συμπληρώνουν τη λίστα είναι συγκεκριμένα: Οι Οσάμα Τανάν, Φαισάλ, Ελίας Σακίρι, Καρίμ Οραιμπί, Ριάντ Μπουντεμπουζ, Ισμαέλ Μπενασέρ, Σάαντ Αγκζούλ, Μαχμούντ Καχράμπα και Μαχμούντ Τρεζεγκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ