Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Καραμάνος

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Καραμάνος

Ο δανεισμός του Τάσου Καραμάνου στη Ρίο Αβε τερματίζεται τις επόμενες ημέρες και ο 27χρονος επιθετικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγα χρόνια είχα χαρακτηριστεί από τον Μίτσελ ως «ο πιο ταλαντούχος Ελληνας ποδοσφαιριστής», με τον τότε προπονητή του Ολυμπιακού να μην κρύβει την πολύ καλή άποψη που είχε για τον Τάσο Καραμάνο. Μάλιστα, η δική του εισήγηση ήταν εκείνη που είχε παίξει τον σημαντικότερο λόγο στην απόκτηση του επιθετικού του Ατρόμητου.

Πλέον, στα 27 του χρόνια, ο Καραμάνος ετοιμάζεται να πάρει μία νέα απόφαση για το μέλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ο Ελληνας επιθετικός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίο Αβε. Ο δανεισμός του από τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να τερματιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον παίκτη να επιστρέφει στον Πειραιά και να περιμένει νεότερα για το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.

Το συμβόλαιο του Καραμάνου με τον Ολυμπιακό εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και εάν οι Πειραιώτες αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, είναι δεδομένο ότι σχεδόν όλες οι Ελληνικές θα ενδιαφερθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Με πρώτο τον Ατρόμητο, που θέλει να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού του πρώτου γύρου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ του.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ελευθερώσει δύο θέσεις στην επίθεσή του, με τη δεδομένη αποχώρηση του Εμενίκε και την πιθανή του Μπεν, δεν αποκλείεται να βρεθεί… χώρος και για τον Καραμάνο. Αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ