Πλήρης εμπιστοσύνη Αλαφούζου σε Νταμπίζα στα μεταγραφικά

Πλήρης εμπιστοσύνη Αλαφούζου σε Νταμπίζα στα μεταγραφικά

Ο Παναθηναϊκός εκτός από την απόκτηση παικτών τρέχει και ένα πλάνο πώλησης αυτών που δεν υπολογίζονται με τον Αλαφούζο να δείχνει την εμπιστοσύνη του στον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα νωχελικό ξεκίνημα στα μεταγραφικά, ενισχύθηκε αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με 1-2 προσθήκες ακόμα να βρίσκονται στα σκαριά.

Εκτός από το πλάνο ενίσχυσης όμως, τρέχει παράλληλα και ένα πλάνο πωλήσεων των παικτών που δεν υπολογίζονται (πχ Στάικος) ή δεν βλέπουν το συμβόλαιό τους να λήγει (πχ Χατζηγιοβάνης).

Μπορεί ο χρόνος να αρχίζει να πιέζει τον Παναθηναϊκό μιας και απομένουν κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, όμως όπως αναφέρει η Live Sport, ο Νίκος Νταμπίζας που είναι ο υπεύθυνος της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, αφήνοντας πλήρη ελευθερία στον Έλληνα τεχνικό διευθυντή ώστε να δράσει χωρίς πίεση και να κινηθεί κατά το δοκούν. Βέβαια στο τέλος, θα γίνει το «ταμείο» και θα κριθεί όπως όλοι εκ του αποτελέσματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ