Μάντσον : «Θέλω από τον Άγιο Βασίλη το πρωτάθλημα»

Μάντσον : «Θέλω από τον Άγιο Βασίλη το πρωτάθλημα»

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρόμητου, Νασιμένο Μάντσον, ζήτησε ένα ξεχωριστό δώρο για τις γιορτές από τον Άγιο Βασίλη

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρόμητου Νασιμέντο Μάντσον, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων. Ο άσος της ομάδας του Περιστερίου και ένας από τους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος, δεν έκρυψε μάλιστα ότι θέλει ένα ξεχωριστό δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Που δεν είναι άλλο από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάντσον

-Τι θα ήθελες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης;
«Το πρωτάθλημα».

-Είναι στο μυαλό σας η κατάκτηση του τίτλου;
«Η ομάδα μας από την αρχή έχει θέσει ως στόχο της, την έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ένα όνειρο για εμάς αλλά θέλουμε να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να βλέπουμε κάθε πρόκληση ξεχωριστά. Οι δικοί μου στόχοι είναι να πετύχω καλά αποτελέσματα με τους συμπαίκτες μου και να καταφέρουμε να πετύχουμε ότι καλύτερο τη φετινή χρονιά».

-Μέχρι στιγμής κάνετε μια πολύ καλή πορεία, ποιο είναι το «μυστικό» της ομάδας και πιστεύεις ότι θα διατηρηθείτε μέχρι τέλους στις πρώτες θέσεις;
«Νομίζω είναι το κλίμα οικογένειας που υπάρχει στην ομάδα. Από τη διοίκηση μέχρι και τον πιο μικρό παίκτη. Όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που ζει πραγματικά μόνο για το ποδόσφαιρο».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Ατρόμητου και τι θα ήθελες να δεις στο γήπεδο;
«Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου είναι εξαιρετικοί και ιδιαίτερα παθιασμένοι με την ομάδα. Θα ήθελα να βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι γιατί μας δίνουν δύναμη».

– Πως σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα και τι σου αρέσει περισσότερο;
«Στην Ελλάδα μου αρέσει το κλίμα και οι άνθρωποι. Μου θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την Βραζιλία αφού και εκεί το κλίμα είναι εξαιρετικό ενώ και οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ