«Περιμένω τις ευκαιρίες μου στον ΠΑΟΚ»

«Περιμένω τις ευκαιρίες μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε για την παρουσία του στον «Δικέφαλο» και τη ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι μίλησε στο πολωνικό σάιτ «przegladsportowy.pl» για το σημερινό (13/8) ματς του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, αλλά και τους δικούς του πρώτους μήνες στον Δικέφαλο, όπου ακόμη δεν έχει κερδίσει τη φανέλα του βασικού.

Αρχικά τόνισε: «Μία εβδομάδα πριν, οι συμπαίκτες μου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, αλλά το 2-2 φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση τον αντίπαλο μας. Στο Άμστερνταμ, θα πρέπει να πιάσουμε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για τον αντίπαλο. Μία φράση αρκεί. Πέρυσι έφτασαν στα ημιτελικά του Champions League. Εγώ δεν έπαιξα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα τώρα»

Για την προετοιμασία και την πρόβλεψή του ότι θα κληρωθεί ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ είπε: «Η προετοιμασία μας ήταν στην Ολλανδία. Πριν από την κλήρωση, ήμασταν στο ασανσέρ και είπα στους συμπαίκτες μου… «Ο Άγιαξ θα είναι». Κι ήρθε το χειρότερο. Οι συμπαίκτες μου έκαναν αστεία. Αυτό το καλοκαίρι, η Ολλανδία είναι σαν… δεύτερο σπίτι για εμάς. Ταξιδέψαμε στην Ολλανδία δύο φορές για την προετοιμασία και τώρα για το παιχνίδι. Αν το δούμε όμως από μία άλλη οπτική, ποδόσφαιρο παίζεις για να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους».

Όσο για το δικό του ρόλο στον ΠΑΟΚ; «Δεν είμαι χαρούμενος σίγουρα όταν δεν παίζω, αλλά δεν ανησυχώ. Περιμένω υπομονετικά την ευκαιρία μου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σύντομα, ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει και στο Κύπελλο και στην Ευρώπη».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο «Johan Cruijff Arena»: «Ακόμη και στην προετοιμασία, υπήρχε κόσμος στο γήπεδο στα φιλικά μας παιχνίδια. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για αυτούς. Μία φορά πήγα σε έναν αγώνα μπάσκετ. Γινόταν πραγματικά… χαμός! Είναι δύσκολο να βρεις άλλον κόσμο με τέτοια αφοσίωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ