Ο Κουρμπέλης, ο Ινσούα και οι… άλλοι

Ο Κουρμπέλης, ο Ινσούα και οι… άλλοι

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Αργεντινός μπακ Εμανουέλ Ινσούα, αποτελούν άμεσες προτεραιότητες στη λίστα ανανεώσεων του Νίκου Νταμπίζα, ο οποίος έχει «παγώσει» όλες τις άλλες υποθέσεις.

Στο μέτωπο των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός τα πάει πολύ καλά, με την απόκτηση 1-2 παικτών να απομένει για να κλείσει το πράσινο ρόστερ της σεζόν 2019-2020. Ωστόσο άλλο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι και αυτό των ανανεώσεων.

Ματίας Γιόχανσον, Σωκράτης Διούδης και Χρήστος Δώνης, βλέπουν τα συμβόλαιά του να εκπνέουν τον χειμώνα του 2020, ωστόσο δεν έχουν κάποια… ενόχληση από τον Παναθηναϊκό για να ανανεώσουν.

Αυτό, σύμφωνα με την Live Sport, συμβαίνει μιας και στις άμεσες προτεραιότητες του τεχνικού διευθυντή, Νίκου Νταμπίζα, βρίσκονται δύο άλλες περιπτώσεις εξόχως σημαντικές και δύσκολες.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Εμανουέλ Ινσούα. Οι δυο τους αποτελούν πολύ σημαντικά κομμάτια του Παναθηναϊκού για αυτό και έχει ξεκινήσει η… προεργασία ώστε να βρεθεί κοινό έδαφος στις διαπραγματεύσεις και να ανανεώσουν οι δύο παίκτες τα συμβόλαιά τους. Μόνο τότε θα πάρουν σειρά και οι τρεις προαναφερθέντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ