Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση τα ματς της πρεμιέρας για Παναθηναϊκό, Άρη και Ατρόμητο

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση τα ματς της πρεμιέρας για Παναθηναϊκό, Άρη και Ατρόμητο

Η ΕΡΤ διεμήνυσε στην Superleague πως δεν πρόκειται να μεταδώσει τις αναμετρήσεις Λαμία-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Μαίνεται η «μάχη» για τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων, λίγες ημέρες μόλις πριν από τη σέντρα της Superleague. Σύμφωνα με την Live Sport, η ΕΡΤ φέρεται να ενημέρωσε την διοικούσα Αρχή της Superleague πως δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση των αναμετρήσεων Λαμία-Παναθηναϊκός, Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, αυτό αποτελεί μια κίνηση τακτικής της κρατικής τηλεόρασης, πιέζοντας με αυτόν τον τρόπο και θέλοντας να κρατήσει τέσσερις από τις πέντε ομάδες (πλην Λαμίας), οι οποίες έχουν συμβόλαιο μαζί της, με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά μειωμένα κατά 12%.

Οι τέσσερις ομάδες για τις οποίες γίνεται λόγος είναι οι Άρης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και Ξάνθη, την ώρα που η Λαμία φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη NOVA. Ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να βρεθεί λύσει και να ξεκινήσει χωρίς εμπόδια και γκρίζες ζώνες το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ