Λυσάνδρου: «Θα συμμετέχουμε ενεργά για το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Λυσάνδρου: «Θα συμμετέχουμε ενεργά για το επιθυμητό αποτέλεσμα»

Ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, εξέφρασε την ικανοποίησή του έπειτα από τη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για τα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα.

Την ικανοποίησή του για την συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου. Ο κ. Αυγενάκης συναντήθηκε τόσο με εκπροσώπους της Super League 1 και 2, αλλά και με ανθρώπους της ΕΠΟ και της FIFA.

Ο κ. Λυσάνδρου έδειξε την στήριξή του στην προσπάθεια του υφυπουργού, με απώτερο σκοπό την υλοποίηση όλων των  επιθυμητών ενεργειών για να γίνει καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος σχολίασε το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της ΕΡΤ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου: 

«Με ικανοποίηση φέρνουμε κάποια αποτελέσματα να φαίνονται με αστραπιαία ταχύτητα. Δηλαδή πάγια αιτήματα, όπως η ελάφρυνση της φορολογίας, παίρνει σάρκα και οστά πάρα πολύ γρήγορα, ευχαριστούμε το υπουργείο για την πρωτοβουλία».

Έπειτα πρόσθεσε:«Είτε πρόκειται για τα οικονομικά, είτε για την ασφάλεια και της βίας χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων, όχι μόνο των αθλητικών. Υπάρχουν θέματα που άπτονται διάφορων υπουργείων. Με πρωτοβουλία του υπουργείου αθλητισμού τα πράγματα προχωράνε πολύ γρήγορα. Η Σούπερ Λίγκα είναι ικανοποιημένη και θα συμμετάσχει ενεργά για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά για το θέμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ΕΡΤ τόνισε: «Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν άλλο. Το συγκεκριμένο υπουργείο δεν έχει κάποια εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ