Original: «Ντροπή σας, δεν κάνετε για την ΑΕΚ»

Original: «Ντροπή σας, δεν κάνετε για την ΑΕΚ»

Εκπρόσωποι της Original βρέθηκαν στα αποδυτήρια μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Ξάνθη και μίλησαν με σκληρά λόγια στους παίκτες.

Το κλίμα στο εσωτερικό της ΑΕΚ είναι έκρυθμο μετά την ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, με τον κόσμο να είναι οργισμένος για τη νέα τραγική εμφάνιση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες τον Μιγκέλ Καρντόσο.

Εκπρόσωποι της Original βρέθηκαν στα αποδυτήρια και τους μίλησαν με σκληρά λόγια. «Ντροπή σας, δεν κάνετε για την ΑΕΚ. Αυτοί πριν μια εβδομάδα έχασαν για πλάκα από τον Παναθηναϊκό», τους είπαν, προσθέτοντας: «Παίρνει και και κάποιους που δεν πρέπει η μπάλα, αλλά δεν κάνετε για την ΑΕΚ, ντροπή σας. Ούτε ψυχή ούτε παθος…».

Άλλωστε, το κλίμα στο ΟΑΚΑ ήταν εκρηκτικό από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Θρακιώτες, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει συνεχώςτον Μιγκέλ Καρντόσο και τους παίκτες, με αποκορύφωμα το σφύριγμα της λήξης, όπου υπήρξαν ξανά έντονες αποδοκιμασίες.

Μάλιστα κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ από το γήπεδο για τα αποδυτήρια,  υπήρξε έντονη λογομαχία του Μπάρκα με οπαδούς των κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ