Κρέσπο: «Κρατάμε το τρίποντο, περίεργη η φάση με το VAR στο Καραϊσκάκης»

Κρέσπο: «Κρατάμε το τρίποντο, περίεργη η φάση με το VAR στο Καραϊσκάκης»

Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στη νίκη επί του Παναιτωλικού, αλλά και στη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του Παναιτωλικού με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ άφησε αιχμές και για το πέναλτι που δε δόθηκε στον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι παίξαμε καλά και στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το γκολ που δέχτηκε ο Δικέφαλος στο τέλος: «Στα τελευταία παιχνίδια φάγαμε γκολ στα τελευταία λεπτά, πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό, και να μην χαλαρώνουμε. Πρέπει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι για ενενήντα λεπτά. Επίσης θα πρέπει να δούμε το γεγονός ότι δεν έκαναν ευκαιρίες, αλλά με μια φάση το πέτυχα αυτό. Ήταν λίγο τυχεροί, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας κομμάτι».

Που κρίθηκε το παιχνίδι: «Είχαμε αυτοπεποίθηση και σε κάποια σημεία παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δείξαμε ότι θέλαμε να κερδίσουμε, σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά ήταν ένα καλό ξεκίνημα.

Για την χαμένη του ευκαιρία: «Σίγουρα ήθελα να πετύχω το γκολ, γιατί ήταν μια κλασική ευκαιρία, δυστυχώς δεν κατάφερα να σκοράρω».

Για το VAR στο Καραϊσκάκης και τη γενική κατάσταση: «Το VAR θα είναι κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ, σίγουρα είδαμε μια περίεργη απόφαση στο «Καραϊσκάκης», όταν πήγε ο διαιτητής του δείξανε μια διαφορετική λήψη, ενώ υπήρχε πέναλτι. Θα πρέπει να γίνει σωστή χρήση για να έχει νόημα, αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει».

Για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Σλόβαν, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε για όλους, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλό και στην Ευρώπη».

Για την κατάκτηση των στόχων: «Η ομάδα είναι πεινασμένη να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο που τελείωσε την περασμένη σεζόν, αλλά αυτό που πρέπει είναι να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να μην κάνουμε μακρόχρονα σχέδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ