ΑΕΚ: Συναντήθηκαν Μελισσανίδης – Ιβιτς!

ΑΕΚ: Συναντήθηκαν Μελισσανίδης – Ιβιτς!

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας – Τι ειπώθηκε και πότε και θα γίνει το νέο ραντεβού.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις του Ιλια Ιβιτς με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιλια Ιβιτς στην Ενωση.

Στη συνάντηση που έγινε οι δύο άνδρες ανέλυσαν όλα τα δεδομένα και μίλησαν για τον τρόπο που μπορούν να συνεργαστούν. Μάλιστα, συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει να μπουν όρια και προτού προχωρήσουν να ξεκαθαρίσουν τα πάντα, όσον αφορά το μοντέλο λειτουργίας.

Ο Ιλια Ίβιτς μάλιστα ζήτησε κάποια εχέγγυα, προκειμένου να πει το «ναι» και να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν και κάποια ζητήματα που θα πρέπει να αποσαφηνιστούν, πριν προχωρήσουν σε συνεργασία οι δύο πλευρές.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του εξέφρασε στον Ιβιτς την επιθυμία του να συνεργαστούν και συμφώνησαν να υπάρξει νέα συνάντηση την Τρίτη, στην οποία αναμένεται να ξεκαθαριστούν τα πάντα και να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Η επιστροφή του Ίβιτς στην ΑΕΚ, πάντως, δείχνει πιο κοντά από ποτέ. Μια επιστροφή που σχετίζεται και μάλιστα άμεσα και με το θέμα του Γκουστάβο Πογέτ, καθώς οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις .

Ο Ίβιτς έχει συνεργαστεί ως ατζέντης με τον Ουρουγουανό τεχνικό, ενώ έκαναν μαζί και ολιγοήμερες διακοπές στη Μύκονο, στις αρχές του καλοκαιριού. Ο Ίβιτς να αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στο να γυρίσει στην ΑΕΚ ο Πογέτ, αφού εφόσον αποδεχθεί την πρόταση της Ένωσης, θα είναι εκείνος που θα αναλάβει το τελικό κομμάτι των επαφών με τον προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ