Ο κόσμος ψηφίζει PAOK TV

Ο κόσμος ψηφίζει PAOK TV

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κόσμος της ομάδας δείχνει να είναι υπέρ του νέου εγχειρήματα για την μετάδοση των αγώνων από το PAOK TV.

Διαδικτυακά έρευνα που δεν έγινε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο κόσμος της ομάδας δείχνει έτοιμος να αγκαλιάσει το νέο εγχείρημα του συλλόγου. Η έρευνα έγινε από ns 25-27 Αυγούστου και συμμετείχαν 2889 φίλοι του ΠΑΟΚ. Το 86% θεωρεί πως το ΡΑΟΚ TV είναι κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Το 84% απάντησε πως είναι πολύ πιθανό να δουν και τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ (αυτόν με την Σλόβαν) και πάλι μέσω του ΡΑΟΚ TV.

Παράλληλα το 33% εκφράζει την επιθυμία και άλλες ΠΑΕ να ακολουθήσουν το ίδιο μοντέλο στα τηλεοπτικά. Στην σχετική έρευνα απάντησαν και στο ποιο μέσο επέλεξαν για να δουν τον αγώνα. Το 50% μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, το 29% μέσω smart tv και το 15% μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο. Τέλος, σημαντικό είναι πως το 70% από όσους συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε πως είναι πάρα πολύ πιθανό να δει από το PAOK TV τον επόμενο αγώνα του των «ασπρόμαυρων», 14% πολύ πιθανό, 8% λίγο πιθανό και 7% καθόλου πιθανό, ενώ μόλις το 1% δεν απάντησε στην ερώτηση.

Μέχρι και χθες πρώτη μέρα διάθεσης των κωδικών για τους δυο αγώνες του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν και τον Πανιώνιο, διατέθηκαν 4.000. Οι τρεις χιλιάδες αφορούν το πακέτο των 7.99 ευρώ που αφορά και τα δυο παιχνίδια, ενώ χίλιοι κωδικοί διατέθηκαν μόνο για το αυριανό παιχνίδι με τους Σλοβάκους. Από σήμερα, αλλά και αύριο ο αριθμός θα ανέβει κατακόρυφα και στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως θα φτάσει τους 45.000 κωδικούς του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ