Αποκάλυψη: Ωρα Μάξι Λοβέρα, 11:00 το πρωί!

Αποκάλυψη: Ωρα Μάξι Λοβέρα, 11:00 το πρωί!

Ο Μάξι Λοβέρα έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα και το πρωί της Παρασκευής «πατάει» ελληνικό χώμα. Ο Ολυμπιακός που νίκησε την Μπόκα, η ανακάλυψη του Μαρτίνς, το σκάουτινγκ και το «ναι» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την άφιξη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή (μετά τον Γιασίν Μπενζιά) προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Όπως σας ενημέρωσε αποκλειστικά to10.gr από το πρωί της Πέμπτης, ο 20χρονος Αργεντινός μπήκε στο αεροπλάνο και τελικά θα βρεθεί στη χώρα μας το πρωί της Παρασκευής, Και συγκεκριμένα στις 11:00 θα πατήσει ελληνική γη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αγόρασε με σχεδόν 3,5 εκατ. ευρώ το 80% των δικαιωμάτων του Μάξι Λοβέρα από τη Ροζάριο Σεντράλ, με το 20% να μένει εξ ημισείας στον ίδιο και την ομάδα του, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται έξτρα έσοδα για τους Αργεντινούς, με βάση τα μπόνους επίτευξης στόχων. Επιπλέον, ο Λοβέρα έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι απολαβές του.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι ήταν νικητές στο μπρα ντε φερ με αντίπαλο την Μπόκα Τζούνιορς. Η Σεϊνέσε προσπάθησε να αποκτήσει τον Λοβέρα, έστειλε άνθρωπο στο Ροζάριο, έκανε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Σεντράλ, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής σε αυτή την άτυπη μονομαχία. Και ο Λοβέρα και η ομάδα του διάλεξαν Ολυμπιακό. Παρότι οι προτάσεις που έφτασαν ήταν παρόμοιες.

Η άφιξη του Λοβέρα γέμισε χαρά τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Ο ίδιος, άλλωστε δεν το έκρυψε ούτε στις δηλώσεις που έκανε στα αργεντίνικα ΜΜΕ, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να φτάσει στην Ελλάδα. Λίγο πριν φορέσει τα ερυθρόλευκα, λοιπόν, αναφέρθηκε στην… έκσταση που αισθάνθηκε μόλις ενημερώθηκε για την προοπτική του Ολυμπιακού και αναρωτήθηκε: «Πώς μπορούσα να πω όχι;».

 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Λοβέρα αποτελεί έναν παίκτη-πολυεργαλείο. Μπορεί στην αγωνιστική του ταυτότητα να γράφει «εξτρέμ», αλλά η αλήθεια είναι ότι ο 20χρονος αγωνίζεται σχεδόν σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αγωνιστεί ως δεξιός εσωτερικός μέσος, θέση που του ταιριάζει και του αρέσει.

Επίσης, έχει σημασία να επαναλάβουμε ότι στη μεταγραφή του Λοβέρα δεν ενεπλάκη κανείς από τους Αργεντινούς πρώην παίκτες του Ολυμπιακού. Ούτε ο Γκαλέτι ούτε ο (προσεχώς και επίσημα σκάουτ του Ολυμπιακού) Τσόρι Ντομίνγκες.

Ηταν μια ανακάλυψη του Πέδρο Μαρτίνς, την οποία παρακολούθησε/αξιολόγησε επί έναν χρόνο το τμήμα σκάουτινγκ και η διοίκηση (για την ακρίβεια, προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης) αποφάσισε να προχωρήσει στην επένδυση. Μια πολύ μεγάλη επένδυση, που θα ξεπεράσει τα 4.000.000 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ