Δώνης: «Όποιος μουρμουράει θα βγει απ’ το γκρουπ»

Δώνης: «Όποιος μουρμουράει θα βγει απ’ το γκρουπ»

Ο Δώνης έχει διακρίνει σημάδια που δεν του αρέσουν και... γκάζωσε τους ποδοσφαιριστές, λέγοντας τους πως όποιος δεν προσπαθεί θα βγει από το γκρουπ.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ένα πολύ κακό πρόσωπο απέναντι στη Λαμία, με συνέπεια να «γκελάρει» μόλις την πρώτη αγωνιστική και να… διαγράψει κατά κάποιο τρόπο την καλή εικόνα που είχε δείξει στα φιλικά παιχνίδια και μάλιστα με αντιπάλους μεγαλύτερου βεληνεκούς. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αφού ο Παναθηναϊκός μετά το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης έχει διαπιστώσει σημάδια που δεν του αρέσουν εντός της ομάδας. Και θέλει να τα… προλάβει πριν γιγαντωθούν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης μάζεψε τους παίκτες και τους έβαλε… γκάζια. Στάθηκε, μάλιστα, και στους αρχηγούς, ζητώντας τους να πάρουν πρωτοβουλίες, να στηρίξουν τους υπόλοιπους και τους τόνισε πως δεν είναι μόνο για τα πριμ και τα μπόνους.

«Ξέρω και σας το έχω πει πως μπορούμε να πετύχουμε πολλά όλοι μαζί. Το δείξαμε και πέρσι αυτό. Όσοι είστε εδώ, έχετε επιλεγεί να είστε σε αυτό το γκρουπ παικτών. Βρίσκεστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι τεράστιες οι ευθύνες που έχετε, γιατί εκπροσωπείτε αυτή τη φανέλα. Είτε είστε στην ενδεκάδα, είτε στην αποστολή, είτε εκτός 18αδας, θέλω να τα δίνετε όλα και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο και να είστε σίγουροι πως δεν θα αδικηθεί κανένας», είπε ο Δώνης που στη συνέχεια ανέβασε τους τόνους και ξεκαθάρισε πως δε θα ανεχτεί μουρμούρες και έλλειψη προσπάθειας.

«Όποιος προσπαθεί και μοχθεί, θα επιλεγεί και θα αγωνιστεί. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Όποιος δεν προσπαθεί, όποιος μουρμουράει γιατί δεν παίζει, όποιος δεν είναι αυτός που πρέπει, τότε αργά ή γρήγορα θα βγει από αυτό το γκρουπ».

Στη συνέχεια ο Δώνης μίλησε και στους αρχηγούς της ομάδας, καλώντας τους να πάρουν πρωτοβουλίες για το καλό του συνόλου. «Οι εμπειρότεροι παίκτες και οι αρχηγοί πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες. Να μιλάτε στους συμπαίκτες σας, να καθοδηγείτε το διπλανό σας. Να στηρίζετε και να βοηθάτε. Οι αρχηγοί δεν είστε μόνο για τα μπόνους και τα πριμ. Έχετε και άλλες ευθύνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ