Μαρτίνς: «Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΛ»

Μαρτίνς: «Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΛ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λάρισα, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τους βυσσινί. Τι είπε για την κλήρωση του Champions League...

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Λάρισα εκτός έδρας (1/9, 19:15) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League και ο Πέδρο Μαρτίνς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για τον αγώνα με την ΑΕΛ και ότι δεν σκέφτεται τα ματς για το Champions League.

Ακόμα ο Μαρτίνς στάθηκε στους στόχους των Πειραιωτών, στα κολακευτικά λόγια των ανθρώπων της UEFA για τον Ολυμπιακό, αλλά και την επιτυχία στο μεταγραφικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κλήρωση του Champions League και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είχαμε δύο στόχους από την αρχή της σεζόν. Οι όμιλοι του Champions League και το πρωτάθλημα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την ΑΕΛ και οι παίκτες μας πρέπει να είναι 100% έτοιμοι γι αυτό. Όλοι ξέρουν πως μέσω του πρωταθλήματος έρχονται και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οπότε οι παίκτες μου είναι απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο κυριακάτικο παιχνίδι».

Για την ενότητα του συλλόγου και τον ρόλο του σε αυτό: «Η καθημερινή δουλειά μας κάνει όλους ενωμένους. Ο κάθε αθλητής του Ολυμπιακού δεσμεύεται με την ομάδα από όταν έρχεται εδώ και ξέρει τους στόχους της. Όλοι δουλεύουν πολύ για να τους πετύχουμε και υπάρχει καθημερινή επικοινωνία μεταξύ μας».

Για τα κολακευτικά λόγια των ανθρώπων της UEFA προς τον Ολυμπιακό και τη 19η παρουσία του στους ομίλους: «Είμαστε περήφανοι για τα σχόλια που δεχόμαστε, όπως και όλοι οι Έλληνες. Είναι μια αναγνώριση για τη δουλειά που κάνουμε».

Για την επιτυχία στις μεταγραφές: «Έχουμε ξεκινήσει τη δημιουργία της ομάδας από πέρυσι και έτσι είναι πιο εύκολο όταν έρχονται οι καινούργιοι παίκτες είναι πιο εύκολο να «μπουν» στο συνολο. Υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν τελευταία, όπως ο Τοροσίδης και ο Αβραάμ που βοηθούν μέσα στα αποδυτήρια. Φυσικά, δεν είναι τυχαίο που προσαρμόζονται εύκολα, καθώς εξετάζουμε και τους χαρακτήρες τους, προκειμένου να ενταχθούν σε εμάς».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ΑΕΛ. Στα αποδυτήρια μόνο γι αυτό μιλούσαμε. Προετοιμάζουμε το ματς. Μόνο αυτή την αναμέτρηση έχουμε στο μυαλό μας».

Για το παιχνίδι με Αστέρα και ότι δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργικοί: «Είμαστε ομάδα που μας αρέσει να φτιάχνουμε ευκαιρίες. Δεν το καταφέραμε απέναντι στον Αστέρα και ίσως να μην συμβεί και με την ΑΕΛ. Δεν γνωρίζουμε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στη Λάρισα. Έχουν έμπειρο προπονητή. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, ιδιαίτερα όταν είσαι στον Ολυμπιακό«. Ξέρουμε πως η Λάρισα βγαίνει περισσότερο στην επίθεση. Περιμένουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ