Το like του Μποσίλια στον Ολυμπιακό

Το like του Μποσίλια στον Ολυμπιακό

Σύμμαχος στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ο ίδιος ο παίκτης που είναι θετικός στην μετακόμισή του στον σύλλογο του Πειραιά.

Πριν από περίπου 10 ημέρες ένα… «like» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε φωτογραφία που τον απεικονίζει δίπλα στο σήμα του Ολυμπιακού, την στιγμή που το όνομά του άρχιζε να «παίζει» δυνατά στο ερυθρόλευκο μεταγραφικό ρεπορτάζ, ενεργοποίησε τις φήμες που τον θέλουν να πιάνει σύντομα «λιμάνι».

Εχθές Πέμπτη (29/8) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Μονακό, στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League, και έδραξαν την ευκαιρία για να επικοινωνήσουν με τη Μονακό αλιεύοντας πληροφορίες για τον παίκτη. Κάτι που επιβεβαιώνει σε σημερινό δημοσίευμά του το βραζιλιάνικο δίκτυο Lance.

Περί ου ο λόγος; Γκαμπριέλ Μποσίλια!

Η παρούσα μεταγραφική περίοδος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός μετά την μεγάλη επιτυχία της επιστροφής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώνει τα τελευταία κομμάτια στο παζλ.

Οι ιθύνοντες των Πειραιωτών θέλουν να προσφέρουν στον προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, ένα πλήρες ρόστερ, με λύσεις σε κάθε θέση και ο Μποσίλια μπορεί να εξελιχθεί σε… πολυεργαλείο. Και να καλύψει και τη θέση του «8αριου». Εκεί που έως τώρα η ομάδα έχει τους Ανδρέα Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά και Γκιγιέρμε

Ο Βραζιλιάνος άσος της Μονακό, που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ναντ, φέρεται να είναι στην έξοδο από τον γαλλικό σύλλογο με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τον Ολυμπιακό σε επαφές με τους Μονεγάσκους με σκοπό να να βρει την κατάλληλη φόρμουλα για να τον φέρει στην Ελλάδα.

Την στιγμή που οι Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα βρίσκονται στην Αθήνα και προβάρουν τα ερυθρόλευκα, ο κόκκινος οργανισμός κινείται, όπως είχε γράψει από το ξημέρωμα της Παρασκευή to10.gr, για ακόμα μια προσθήκη. Έχοντας ως σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη και την επιθυμία του να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του!

Ο 23χρονος ύψους 1,72 μέσος έχει στο… διαβατήριό του συνολικά πάνω από 100 συμμετοχές, μετράει 18 γκολ και έχει μοιράσει 9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ