Υπέβαλε την παραίτηση του ο Μπράνκο, αποφασίζει ο Ιβάν

Υπέβαλε την παραίτηση του ο Μπράνκο, αποφασίζει ο Ιβάν

Αναταράξεις έχει φέρει ο αποκλεισμός από την Σλόβαν με τον αθλητικό διευθυντή Μάριο Μπράνκο να υποβάλει την παραίτηση του, με τον Ιβάν Σαββίδη για την ώρα να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Ο αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων του Europa League έχει φέρει έντονους κραδασμούς στο Ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Ο εξάψαλμος του Ιβάν Σαββίδη προς τους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς τους πως αν δεν μπορούν να φέρουν προτάσεις και να φύγουν από την ομάδα.

Η στήριξη προς το πρότζεκτ Αμπελ Φερέιρα δείχνουν πως έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών που πίστευαν ότι είχαν ασυλία. Για την ώρα το μάρμαρο του αποκλεισμού δεν το έχει πληρώσει κανείς και όλοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχτεί το όλο σκηνικό.

Παράλληλα ένα θέμα που προέκυψε τα ξημερώματα της Πέμπτης ήταν η απόφαση του Μάριο να υποβάλει την παραίτηση του από την θέση του αθλητικού διευθυντή.

Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας το δικό του μερίδιο ευθύνης στην ευρωπαϊκή αποτυχία της ομάδας έθεσε το μέλλον της σχέσης του με το σύλλογο στη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του, αν, δηλαδή, κρίνει ότι πρέπει εκείνος να πληρώσει το μάρμαρο, τότε θα παραιτηθεί από τη θέση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ