Και δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε ως οφσάιντ (vids)

Και δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε ως οφσάιντ (vids)

Στο 35’ ο Ελ Αραμπί σκόραρε με κεφαλιά απέναντι στη Λάρισα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 38’ ο Μαροκινός πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο επίσης ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά τη χρήση του VAR.

Ο Ολυμπιακός έχει κυριαρχήσει στο παιχνίδι με την Λάρισα στο AEL FC Arena και εκτός από το γκολ που πέτυχε στο 7’, σκόραρε άλλα δύο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, τα οποία όμως ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από τον διαιτητή Ευαγγέλου.

Στο 35’ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι, ο Ελ Αραμπί πετάχτηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ και ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε το τέρμα του Μαροκινού.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα ακόμα γκολ, αλλά και πάλι ακυρώθηκε. Αυτή τη φορά μετά τη χρήση του VAR. Φάση καρμπόν με την προηγούμενη, ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Πειραιώτες, ο Ελ Αραμπί σκόραρε με κεφαλιά, το τέρμα αρχικά μέτρησε από τον ρέφερι της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια μετά τη χρήση του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μια πολύ οριακή φάση, στην οποία ο Μαροκινός στράικερ, όπως φαίνεται και από το ριπλέι, καλύπτεται, αλλά ο Γκιγιέρμε ήταν εκτεθειμένος.

Δείτε τη φάση του 38’:

Και του 35’:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ