Ουζουνίδης σε Χίλιεμαρκ : «Αν θες να μείνεις, δείξ’ το μου στο γήπεδο»

Ουζουνίδης σε Χίλιεμαρκ : «Αν θες να μείνεις, δείξ’ το μου στο γήπεδο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε στον Όσκαρ Χίλιεμαρκ πως τον θέλει στην ομάδα, αλλά μόνο αν δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Στο χέρι του παίκτη να γυρίσει το κλίμα.

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί προβληματισμός τις τελευταίες μέρες όσον αφορά τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο Σουηδός μέσος έχει απογοητεύσει με τις εμφανίσεις, γι’ αυτό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον άφησε στον πάγκο για συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ απογοητευτικός ήταν και απέναντι στην Ξάνθη στο διάστημα που αγωνίστηκε, χάνοντας και δύο μεγάλες ευκαιρίες να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ουζουνίδης δεν θα ήθελε να «κάψει» το χαρτί του Σουηδού, αφού είναι μία δική του επιλογή και γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα πως ο καλός Χίλιεμαρκ μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και πως τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά δεν τα βρίσκει εύκολα στο ρόστερ της ομάδας. Και γι’ αυτό θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια ώστε ο ποδοσφαιριστής να εμφανίσει ξανά τον καλό του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

«Αν θέλεις να μείνεις στην ομάδα δείξ’ το μου. Δείξε μου ότι θες να παίζεις μαζί μας και να είσαι μέλος του γκρουπ», ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη προς τον παίκτη και περιμένει απ’ αυτόν να αλλάξει και να βοηθήσει την ομάδα, όπως το έκανε σε αρκετά ματς στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το θέμα είναι πλέον τι θέλει ο ίδιος ο Χίλιεμαρκ. Με την προοπτική του Μουντιάλ μπροστά του δεν έχει περιθώρια να μένει στον πάγκο ή να είναι σε μια ομάδα που δεν τον υπολογίζει. Και αν ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό διακοπεί, ίσως να μην έχει την ευκαιρία να βρει σύλλογο που θα του δώσει φανέλα βασικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ