Ατρόμητος: Χωρίς Κιβρακίδη, Μέγιερι και διεθνείς η προπόνηση

Ατρόμητος: Χωρίς Κιβρακίδη, Μέγιερι και διεθνείς η προπόνηση

Οι δύο παίκτες έκαναν θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα εκγύμνασης – Την Πέμπτη θα γίνει προπόνηση το πρωί και το απόγευμα έχει προγραμματιστεί φιλικό με την Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (14/9) για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Τετάρτης (4/9) δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπάλαζ Μέγιερι και Κυριάκο Κιβρακίδη, αλλά και τους διεθνείς, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις των εθνικών τους ομάδων.

Οι δύο παίκτες έκαναν θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει προπόνηση, αλλά και φιλικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, όλη η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί στο Μαζαράκη, ενώ το απόγευμα οι παίκτες που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια, μαζί με την προσθήκη κάποιων παικτών από την Κ19 του Ατρομήτου, θα αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη στις 18.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ