«Εξετάζει Σούσιτς η ΑΕΚ»

«Εξετάζει Σούσιτς η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του διεθνούς Βόσνιου, Τίνο Σούσιτς, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι με τη φανέλα της Φένλο από την αγορά των ελεύθερων παικτών.

Η ΑΕΚ βολιδοσκοπεί την περίπτωση απόκτησης του Τίνο Σούσιτς, του 27χρονου διεθνούς Βόσνιου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική Φένλο.

O Σούσιτς την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Eredvisie με την Φένλο, καταγράφοντας 27 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ. Το φετινό καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ολλανδική ομάδα και προπονείται με την Άντερλεχτ, αλλά δεν είναι βέβαιο πως η παρουσία του στους Βέλγους συνδέεται με ενδεχόμενη μεταγραφή.

Ο Βόσνιος κεντρικός χαφ βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ ενώ την περίπτωσή του καλοβλέπουν ακόμα οι Χάιντουκ, Γκρόνινγκεν και Μπρέντα, όπως αναφέρει το σάιτ «sportsport.ba».

Ο υψηλόσωμος μέσος είναι γεννημένος στο Σαράγεβο, αλλά έχει ρίζες από το Βέλγιο, έχοντας αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες των «κόκκινων διαβόλων». Αγωνίζεται όμως με τα χρώματα της Εθνικής Βοσνίας, όπου και έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 22 ετών. Συνολικά μάλιστα έχει καταγράψει 9 συμμετοχές με τους Βαλκάνιους, με την τελευταία να είναι στο παιχνίδι εναντίον της Κύπρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Ο Σούσιτς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2012 από την Χάιντουκ, ενώ το 2016 πήρε μεταγραφή στη βελγική Γκενκ. Στους Βέλγους έμεινε ένα χρόνο, για να μετακινηθεί στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έπειτα στην Αντβέρπ. Την περσινή χρονιά κατέγραψε μια γεμάτη χρονιά στην ολλανδική Φένλο, με την οποία τερμάτισε στην 12η θέση.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ