Τα πλάνα του Δώνη για τον αντικαταστάτη του Κουρμπέλη

Τα πλάνα του Δώνη για τον αντικαταστάτη του Κουρμπέλη

Ο Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς κόντρα στον Άρη, με τον αρχηγό, Δημήτρη Κουρμπέλη, απόντα. Ποιος προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε φιλικό χτες (7/9) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο ηττήθηκε με 1-0. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Γιώργος Δώνης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές και να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους. Όλα αυτά βέβαια χωρίς τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδος και απουσιάζει από τις προπονήσεις των πράσινων. Έτσι ο Δώνης άρπαξε την ευκαιρία για να δοκιμάσει πιθανές εναλλακτικές για τη θέση του αμυντικού χαφ, μιας και ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος ενόψει Άρη, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε.

Εκεί αγωνίστηκε ο Νούνες μαζί με τον νεαρό Θεοχάρη, με τον Πορτογάλο στην εξέλιξη του ματς να «μετακομίζει» και στο δεξί άκρο της άμυνας. Ωστόσο φαίνεται πως ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του Κουρμπέλη.

Το ματς κόντρα στον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναμένεται να είναι πολύ δύσκολο με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά τις δύο γκέλες με ΟΦΗ και Βόλο, αλλά και την απομάκρυνση Παντελίδη. Για αυτό σύμφωνα και με την Live Sport, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα εμπιστευθεί για το Νο.6 τον 21χρονο Βαγγέλη Θεοχάρη, αλλά τον Νούνες, παρά το κάκιστο ματς που έξανε κόντρα στον ΟΦΗ και την ήττα του τριφυλλιού με 3-1 στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ