Το «μήνυμα» Νταμπίζα σε Δώνη, Διούδη και Γιόχανσον

Το «μήνυμα» Νταμπίζα σε Δώνη, Διούδη και Γιόχανσον

Στον Παναθηναϊκό μετά τα κακά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όλοι βρίσκονται υπό κρίση με τον Νταμπίζα να στέλνει το δικό του… μήνυμα στους τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός μετά την πολύ καλή εικόνα των φιλικών, έχει προβληματίσει πολλούς με την εικόνα του στα πρώτα επίσημα ματς του πρωταθλήματος. Η συνέχεια αναμένεται δύσκολη με αναμετρήσεις κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό με τον Νταμπίζα να καλείται να δράσει σε πολλαπλά επίπεδα.

Από τη μία ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων θέλει να τονώσει το ηθικό και να θίξει τον εγωισμό των παικτών σε συνεργασία πάντα με τον Γιώργο Δώνη και από την άλλη καλείται να αποφασίσει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι ή τον Γενάρη αξίζει να ανανεωθούν.

Πρόκειται για τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Δώνη, Διούδη και Γιόχανσον. Και αν οι δύο πρώτοι θεωρούνται… σίγουροι για ανανέωση, δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους τρεις. Σύμφωνα με την Live Sport λοιπόν ζητήθηκε στους παίκτες αυτούς από τον Νταμπίζα, να ανέβουν αγωνιστικά και να δείξουν πως αξίζουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Παναθηναϊκό πέραν της τρέχουσας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ