Η ΠΑΕ Αρης για την επίθεση χούλιγκαν σε παιδιά: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του…»

Η ΠΑΕ Αρης για την επίθεση χούλιγκαν σε παιδιά: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του…»

Η ΠΑΕ Αρης καταδίκασε την επίθεση των χούλιγκαν σε ανήλικα παιδιά της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και κάλεσε όλους τους υπεύθυνους να «να συμβάλουμε στην καταπολέμηση και εξάλειψη φαινομένων βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται».

Η διοίκηση του Άρη έκανε το αυτονόητο, μπροστά σε ένα περιστατικό που δεν το χωράει ανθρώπου νους. Καταδίκασε επίσημα την επίθεση χούλιγκαν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε από τους αρμοδίους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας.

Μάλιστα, ο Αρης κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ειδικά όταν φτάνουμε στο σημείο να υπάρχουν επιθέσεις εγκληματικών στοιχείων, σε ανήλικα παιδιά 15, 16, 17 χρόνων…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Κίτρινων αναφέρει τα εξής

«Με αφορμή το χθεσινό θλιβερό περιστατικό βίας σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί ότι είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας να καταδικάσουμε τέτοια συμβάντα, αλλά δεν στεκόμαστε μόνο σε αυτό.

Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην καταπολέμηση και εξάλειψη φαινομένων βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται, ειδικότερα δε όταν αυτά συμβαίνουν σε παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρόνων.

Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ