Στην Τουρκία ο Εμενίκε, ενδιαφέρον της Μπασακσεχίρ

Στην Τουρκία ο Εμενίκε, ενδιαφέρον της Μπασακσεχίρ

Ο Εμάνουελ Εμενίκε θα φύγει αργά ή γρήγορα από τον Ολυμπιακό και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Τουρκία.

Στην Τουρκία βρίσκεται ήδη ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο 30χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού θα περάσει στη γειτονική χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων, ελπίζοντας ότι θα βρει και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Καθώς το μέλλον του στον Ολυμπιακό είναι προδιαγεγραμμένο και διόλου ευοίωνο.

Η παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη, λοιπόν, αναμένεται να επιφέρει μία σειρά από εξελίξεις. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sporx» αναφέρει ότι για την απόκτηση του Νιγηριανού φορ ενδιαφέρεται η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος, Μπασακσεχίρ. Ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε πώς και πώς να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, όπου βρίσκονται οι περισσότεροι φίλοι, αλλά και συγγενείς του!

Στον Ολυμπιακό περιμένουν ενημέρωση το συντομότερο από τον Εμενίκε και τους εκπροσώπους του, καθώς είναι σαφές ότι ο Νιγηριανός δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Και υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα βρεθεί λύση με το βαρύ συμβόλαιο και τον «βαρύ» και περίεργο Νιγηριανό φορ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ