Γι’ αυτό δεν προχωράει του Γκούτι στον Άρη

Γι’ αυτό δεν προχωράει του Γκούτι στον Άρη

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Χοσέ Γκούτι κρίθηκαν υπερβολικές από τον Άρη και η υπόθεση του Ισπανού τεχνικού δεν φαίνεται να προχωράει. Γερμανός και Ισπανός προπονητής στην λίστα των «κίτρινων».

Ο Άρης μέσω του Άγγελου Χαριστέα συζήτησε με τον Γκούτι το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Ισπανός την τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον τεχνικό διευθυντή των «κίτρινων» μάλιστα να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του παλαίμαχου άσου της Ρεάλ κρίθηκαν υπερβολικές και η υπόθεσή του δύσκολα θα προχωρήσει. Ο Γκούτι φέρεται να αξιώνει περίπου 800-850 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο ενώ ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να του προσφέρει περισσότερες από 500-550 χιλιάδες ευρώ.

Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να θέσουν σε κίνδυνο την ομαλότητα και τη βιωσιμότητα της ομάδας και δεν πρόκειται να ξεφύγουν πέρα από εκεί που τους επιτρέπουν οι δυνατότητές τους.

Έτσι ο Άρης στρέφεται σε άλλες λύσεις με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν Γερμανό και έναν Ισπανό προπονητή που βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Άρη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ