Γκιγιέρμε: Όταν η δουλειά σου γίνεται πράξη, παίρνεις αυτοπεποίθηση»

Γκιγιέρμε: Όταν η δουλειά σου γίνεται πράξη, παίρνεις αυτοπεποίθηση»

Στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα στάθηκε ο Γκιγιέρμε με τον μέσο του Ολυμπιακού να δηλώνει ευτυχισμένος όταν αυτή βγαίνει στο γήπεδο.

Ο Γκιγιέρμε μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Βόλο και αναφέρθηκε στην ικανοποίηση και την ψυχολογία που δίνει στην ομάδα το γεγονός ότι αποδίδει η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε και για τον δικό του ρόλο στην ομάδα και τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιγιέρμε:

Για τη φάση του 1-0: «Δουλεύουμε πολύ τις στατικές φάσεις και τη συγκεκριμένη φάση στις προπονήσεις. Είμαστε ευτυχισμένοι όταν η σκληρή δουλειά γίνεται αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του: «Νομίζω πως είναι το κύριο χαρακτηριστικό μου να παίζω πολύ με τη μπάλα, με πολλές επαφές, ενώ συμμετέχω πολύ στην αμυντική λειτουργία».

Για την καλή άμυνα, ξανά με 0 παθητικό: «Αυτό είναι το αποτέλεσμα καλής δουλειάς, συνεχίζουμε χωρίς να δεχόμαστε γκολ, δουλεύουμε σκληρά σε αυτό το κομμάτι και αισθανόμαστε ότι το αποτέλεσμα έρχεται φυσιολογικά»

Για την καλή ψυχολογία: «Όταν βλέπεις τη δουλειά σου να γίνεται πράξη και παίρνεις καλά αποτελέσματα, έτσι παίρνει αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ