Ραμίρεθ: «Βρισκόμαστε στο 60% των δυνατοτήτων μας»

Ραμίρεθ: «Βρισκόμαστε στο 60% των δυνατοτήτων μας»

Η Ξάνθη έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Super League 1, έπειτα από τη νίκη εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, με τον Κίκο Ραμίρεθ να τονίζει ότι η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης.

Η Ξάνθη νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στα «πηγάδια», κάνοντας το απόλυτο στη φετινή Super League 1.

O προπονητής των «Ακριτών», Κίκο Ραμίρεθ ήταν ικανοποιημένος μετά την επικράτηση της ομάδας του, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, μας βοήθησε ο κόσμος στο δεύτερο μέρος ακόμη παραπάνω και πήραμε τη νίκη. Ψυχολογικά μας επηρέασε το γκολ του Αστέρα, εκεί ο Αστέρας πήρε ψυχολογία κι εμείς αγχωθήκαμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι ευχαριστημένος.

Εχουμε 3 νίκες, δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε ο κόσμος με το αποτέλεσμα. Μας παρουσιάστηκε θέμα δεξιά, με την απουσία των Μπαξεβανίδη-Φασίδη, μας έμεινε ο Ντίρεσταμ μόνο εκεί, που προσπάθησε και είμαι ικανοποιημένος.

Βρισκόμαστε ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων μας, σε 3-4 παιχνίδια θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ