Ραμίρεθ: «Βρισκόμαστε στο 60% των δυνατοτήτων μας»

Η Ξάνθη έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Super League 1, έπειτα από τη νίκη εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, με τον Κίκο Ραμίρεθ να τονίζει ότι η ομάδα του έχει περιθώρια βελτίωσης.


Ραμίρεθ: «Βρισκόμαστε στο 60% των δυνατοτήτων μας» | to10.gr

Η Ξάνθη νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στα «πηγάδια», κάνοντας το απόλυτο στη φετινή Super League 1.

O προπονητής των «Ακριτών», Κίκο Ραμίρεθ ήταν ικανοποιημένος μετά την επικράτηση της ομάδας του, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, μας βοήθησε ο κόσμος στο δεύτερο μέρος ακόμη παραπάνω και πήραμε τη νίκη. Ψυχολογικά μας επηρέασε το γκολ του Αστέρα, εκεί ο Αστέρας πήρε ψυχολογία κι εμείς αγχωθήκαμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι ευχαριστημένος.

Εχουμε 3 νίκες, δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε ο κόσμος με το αποτέλεσμα. Μας παρουσιάστηκε θέμα δεξιά, με την απουσία των Μπαξεβανίδη-Φασίδη, μας έμεινε ο Ντίρεσταμ μόνο εκεί, που προσπάθησε και είμαι ικανοποιημένος.

Βρισκόμαστε ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων μας, σε 3-4 παιχνίδια θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο