Ιντέγε: «Το θέλαμε πολύ, αφιερώνω το γκολ σε όλη την ομάδα»

Ιντέγε: «Το θέλαμε πολύ, αφιερώνω το γκολ σε όλη την ομάδα»

Ο Νιγηριανός επιθετικός τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε σε όλη την ομάδα.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μπράουν Ιντέγε μετά τη νίκη του Αρη επί του Παναθηναϊκού με 4-0, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έκανε το 4-0 στον αγώνα με τους Πράσινους και έσπασε την κατάρα των 575 ημερών… αφλογιστίας, καθώς σκόραρε για πρώτη φορά μετά τις 17 Φεβρουαρίου του 2018 και τον αγώνα της Μάλαγα με την Βαλένθια (1-2)!

Ο Αφρικανός στράικερ μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη και αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε σε όλη την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμένα, γιατί έβαλα το πρώτο μου γκολ με τον Άρη. Μόνο που ήμουν ευτυχισμένος, πιστεύω έχουν βγει καλές, αλλά θέλω να τις δω κιόλας»!

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έρθει το πρώτο γκολ, ήξερα ότι θα έρθει κάποια στιγμή κι ήρθε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθε μπροστά στον κόσμο μας κι ελπίζω πως θα έρθουν περισσότερα στη συνέχεια».

Για το που το αφιέρωσε: «Αφιερώνω το γκολ σε όλη την ομάδα, γιατί με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Δεν ήταν εύκολο να επανέλθω γιατί ένα χρόνο ήμουν ανενεργός. Αφιέρωσα το γκολ στον φροντιστή μας, γιατί μου έλεγε το μεσημέρι πως σήμερα είναι η μέρα μου».

Για τον Άγγελο Χαριστέα και τι τον είχε συμβουλέψει: «Με υποστήριξε πάρα πολύ, δεν μπορώ να αποκαλύψω όσα έχουμε πει».

Για το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, ήταν σημαντική νίκη για εμάς για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μην έχουμε προπονητή, αλλά εμείς δουλεύουμε με σκοπό να οδηγήσουμε την ομάδα μπροστά».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Είναι τα παιχνίδια που περιμένουμε πολύ οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω αν συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος με σήμερα, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ